Carex buchananii

Gènere: Carex
Espècie: buchananii
Família: Ciperàcies
Humitat: Mitjana
Insolació: Sol o Mitja ombra
Requeriments edàfics: Viu bé en sòls àcids, neutres i bàsics. Prefereix els terrenys ben drenats. Creix tant en sorres com argiles si no se sotmet a embassaments d’aigua.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Bru
Floració: Estiu
Característiques: Mata herbàcia perenne, de fulles linears molt estretes i arquejades, de fins a 75 cm de llargària, d’un característic color taronja-marró. Forma espigues de color marró a finals d’estiu.
Usos freqüents: En talussos, vores i parterres. Útil com a entapissant i en rocalles, tant al sol com a mitja ombra. Molt interessants en jardins pel contrast del seu fullam ataronjat.
Jardinería: De molt fàcil implantació en la major part de sòls fèrtils i ben drenats. És convenient evitar tant els excessos d’humitat com de sequera. A l’estiu es poden podar les fulles mortes. És susceptible de ser atacada per àfids. En general es troba lliure de malalties.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Persistents.  Perennifòlies.  Entapissants.  Rocalles.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto