Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

Avís legal

VIVERS CAREX, S.L.,  en la seva condició de titular i responsable d'aquest espai web, en compliment amb l’establert en el article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, posa a disposició dels usuaris la següent informació de caràcter general:

VIVERS CAREX, S.L. està domiciliada a: Ctra. Borgonyà-Orriols (GI-513) - Km. 1,9 - 17844 Cornellà de Terri (Girona) . Inscrita al Registre Mercantil de Girona, al Tom 2869, Foli 220, Fulla GI-52640, data d'inscripció 04/05/12. La societat està fiscalment indentificada amb el número B55137012.

Per a qualsevol consulta o reclamació relativa a aquest espai web o a la informació o als productes i serveis que s'ofereixen, els usuaris poden dirigir-se a la següent direcció:

VIVERS CAREX
Ctra. Borgonyà-Orriols (GI-513) - Km. 1,9

17844 Cornellà de Terri (Girona)
Tel.: 0034 972 59 50 10
Fax: 0034 972 59 46 09
info@carex.cat

 

Avís legal

La utilització d’aquesta publicació digital implica l’acceptació de les següents condicions d’ús:

La publicació digital de VIVERS CAREX, S.L. té com a objectiu facilitar als nostres clients i al públic en general, la informació relativa a la companyia i als productes i serveis que s’ofereixen.
VIVERS CAREX, S.L. es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, modificacions en la informació continguda a la seva publicació digital, així com suspendre’n l’accés en qualsevol moment i sense avís previ.

VIVERS CAREX, S.L. no es compromet a l’actualització immediata de la informació continguda a la publicació digital.

VIVERS CAREX, S.L. no assumeix cap responsabilitat derivada dels continguts que tinguin terceres parts en els enllaços o vincles als quals es fa referència en aquestes pàgines.

VIVERS CAREX, S.L. no es responsabilitza de qualsevol dany o perjudici en el software o hardware de l’usuari derivat de l’accés a la seva publicació digital o de l’ús de la informació o aplicacions que contingui.

VIVERS CAREX, S.L. és titular de tots els drets sobre el software de la publicació digital així com dels drets de propietat industrial i intel•lectual referits als continguts que s’hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d’aquesta companyia, les marques dels quals estan registrades a favor dels seus respectius titulars, i com a tals són reconegudes per VIVERS CAREX, S.L.Cap material d’aquesta publicació digital podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de VIVERS CAREX, S.L..

VIVERS CAREX, S.L. respectarà escrupulosament la confidencialitat de les dades de caràcter personal aportades pels visitants de la publicació digital, mitjançant el compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades, i entre altres, d’allò que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

El correu electrònic no es considerarà com un mitjà vàlid a efectes de presentació de reclamacions. Per aquest fi caldrà dirigir-se al servei d’atenció al client de VIVERS CAREX, S.L. que indicarà en cada cas els punts a seguir.

Tota la informació que es rebi en aquestes pàgines, com per exemple comentaris, suggerències o idees, es considerarà cedida a VIVERS CAREX, S.L. de manera gratuïta. No envieu, si us plau, informació que NO pugui ser tractada així.

Tots els productes i serveis d’aquestes pàgines que NO són propietat de VIVERS CAREX, S.L. són marques registrades dels seus respectius propietaris i són reconegudes com a tals per VIVERS CAREX, S.L. Apareixen en aquesta publicació digital a efectes de promoció i de recopilació d’informació. Aquests propietaris poden sol•licitar la modificació o eliminació de la informació que els pertany.

Qualsevol tipus de notificació i/o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i/o correu certificat.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto