PLANTES AUTÒCTONES I ADAPTADES A ZONES MEDITERRÀNIES PER A JARDINERIA DE BAIX MANTENIMENT

 

En aquesta línia de treball hi incorporem plantes autòctones de la nostra flora i al.lòctones, d'altres regions de clima mediterrani, que puguin ser utilitzades en jardineria de baix manteniment.


La jardineria de baix manteniment és la gran alternativa a la jardineria de gran consum. Té com a prioritats el respecte al medi ambient i la consideració de tots els recursos ambientals disponibles.


Els resultats d’aquestes pràctiques poden ser perfectament jardins exuberants i de baix consum si es fa una bona planificació i disseny del jardí. Això implica considerar les condicions climàtiques i microclimàtiques de la zona, la vegetació existent, les condicions edàfiques i topogràfiques, els desitjos del propietari i, sobretot, l’agrupació del material vegetal segons les seves necessitats.


En aquesta pàgina web tenen disponible una àmplia informació tècnica per a cada espècie sobre el seu possible ús en jardineria i amb recomanacions per al seu correcte manteniment.

 

 

 

Jardí de baix manteniment de Vivers Carex
 

 

PLANTES AUTÒCTONES PER A RESTAURACIONS AMBIENTALS

 

En aquest cas totes les plantes que produïm són originàries de la Península Ibèrica o de Balears.


Els nostres criteris de producció es basen en disposar d’unes plantes totalment endurides i en controlar l’origen del material de reproducció i evitar la utilització de varietats de jardineria.


Hem diversificat al màxim els tipus d’espècies produïdes per tal d’abastar una gran amplitud d’hàbitats ecològics naturals: plantes de zones litorals, plantes halòfiles i arenícoles, vegetació de ribera i lacustre, espècies útils per a fixació de talussos, plantes gipsícoles, calcícoles, de sòls salinitzats, de zones pedregoses, etc.


L’èxit d’una restauració paisatgística depèn de diversos factors, tals com la qualitat del material vegetal, els mètodes de plantació, una bona planificació i disseny del treball a realitzar i, sens dubte, una adequada selecció de les espècies vegetals a utilitzar.


Per això en aquesta pàgina web tenen una informació tècnica ampliada per a cada espècie que produïm.

 

 

Desviació del riu Llobregat

 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto