Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

En els darrers anys ha augmentat la preocupació per la proliferació d'espècies al·lòctones invasores en el medi natural.

 

Com a viver productor de planta ornamental, procurem seguir una conducta de bones pràctiques tant a l'hora d escollir noves plantes com de gestionar-ne els residus generats a les nostres instal·lacions.

 

El coneixement de les espècies també és bàsic i per això proporcionem a les nostres fitxes tècniques aquella informació que pugui ser rellevant: la potencialitat invasora en cas de plantar-se prop d'un espai natural, la capacitat d'escampar-se per llavors, etc.

 

Aquesta informació l'obtenim de la bibliografia, de l'experiència del cultiu en el nostre jardí de demostració, de l'intercanvi d informació amb jardiners, jardins botànics, etc.

 

També oferim assessorament personalitzat.

Tornar

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto