En els darrers anys ha augmentat la preocupació per la proliferació d'espècies al·lòctones invasores en el medi natural.

 

Com a viver productor de planta ornamental, procurem seguir una conducta de bones pràctiques tant a l'hora d escollir noves plantes com de gestionar-ne els residus generats a les nostres instal·lacions.

 

El coneixement de les espècies també és bàsic i per això proporcionem a les nostres fitxes tècniques aquella informació que pugui ser rellevant: la potencialitat invasora en cas de plantar-se prop d'un espai natural, la capacitat d'escampar-se per llavors, etc.

 

Aquesta informació l'obtenim de la bibliografia, de l'experiència del cultiu en el nostre jardí de demostració, de l'intercanvi d informació amb jardiners, jardins botànics, etc.

 

També oferim assessorament personalitzat.

Tornar

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto