Hypericum 'Hidcote'

Gènere: Hypericum
Subespècie: 'Hidcote'
Família: Gutíferes
Nom popular: Herba de St. Joan
Humitat: Baixa o Mitjana
Insolació: Sol o Mitja ombra
Requeriments edàfics: Indiferent a la natura àcida, neutre o bàsica del substrat. Tolera un ampli espectre de sòls, incloent terrenys rocosos o sorrencs secs. Creix bé en sòls relativament humits però ben drenats.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Groc
Floració: Primavera Estiu
Porte: Arbust compacte de fulla caduca que creix fins a 2-4 m d'alçada en els climes d'hiverns càlids, però que creix fins els 1,5-2 m en els climes més freds. Arriba als 2-4 m d'amplada.
Fulles: Caduques
Resistència al fred: Zona 5 (-28,8 a -23,4º C)
Característiques: Arbust compacte de fulla caduca que creix fins a 2-4 m d'alçada en els climes d'hiverns càlids, però que creix fins els 1,5-2 m en els climes més freds, en els quals generalment es talla arran de terra o es mor la part aèria cada hivern de forma natural. Les fulles són de color verd fosc, lanceolades, generalment oposades. Les flors d'aquest híbrid són inusualment grosses, de 6-7,5 cm d'amplada, amb 5 pètals de color groc brillant i nombrosos estams prominents també grocs. Aquestes són lleugerament fragants i cobreixen la planta durant tot l'estiu.
Usos freqüents: Molt interessant en jardineria de baix manteniment per la seva floració estival molt vistosa i per la seva capacitat de formar masses denses i atapeïdes. Molt apta per a bardisses i tanques informals. Molt eficaç com a coberta de grans superfícies de terra, en parterres i en talussos amb un cert pendent.
Jardinería: És aconsellable tallar la planta arran de terra cada principi de primavera, sobretot en climes freds, per tal de renovar-la. Pot patir problemes de podridures d'arrel en climes càlids i humits. En general està lliure de plagues i malaties.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Persistents.  No persistents.  Caducifòlies.  Entapissants. 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto