Delosperma lineare

Gènere: Delosperma
Espècie: lineare
Família: Aizoàcies
Distribució natural: Sud-àfrica (Lesotho)
Humitat: Baixa
Insolació: sol
Requeriments edàfics: Indiferent al tipus de sòl (calcari o silícic). Viu bé en substrats pobres en matèria orgànica, però requereix que siguin ben drenants.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Groc
Floració: Estiu
Porte: Rastrera (alçada: 5-10 cm; amplada: 30-40 cm)
Fulles: Persistents
Resistència al fred: Zona 7 (-17,7 a -12,3º C)
Característiques: Planta suculenta, de fulles carnoses, de color verd clar, el·líptico-lanceolades, oposades, de secció més o menys triangular. Es va escampant a través d'estolons. Les flors són vistoses, de color groc intens.
Usos freqüents: Molt útil en jardineria de baix manteniment en zones molt seques i assolellades, com ara rocalles, jardineres o testos. D´interès especial en cobertes ecològiques situades a ple sol i amb poca profunditat de substrat. Densitat de plantació: 16-25 plantes/m2.
Jardinería: En general pot utilitzar-se en qualsevol substrat, mentre es disposi d´un bon drenatge. Pot requerir algun reg estival si la sequera és molt persistent. Pot viure en sòls molt prims. No necessita fertilització.
Agrupacions:  Autòctones.  Persistents.  Perennifòlies.  Adaptades a zones litorals.  Entapissants.  Rocalles.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto