Achillea clypeolata

Gènere: Achillea
Espècie: clypeolata
Família: Compostes
Distribució natural: Originària dels Balcans.
Humitat: Baixa
Insolació: sol
Requeriments edàfics: Indiferent al tipus de sòl (calcari o silícic). Prefereix sòls drenants i no excessivament pobres.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Groc
Floració: Primavera Estiu
Porte: Herbaci (alçada: 45-60 cm; amplada: 60 cm)
Fulles: Persistents (caduques si el fred és molt sever).
Resistència al fred: Zona 6 (-23,3 a -17,8º C)
Característiques: Planta herbàcia de tiges erectes. Les fulles són pinnatífides, llargues, blanquinoses tirant a platejades. Forma petites flors de color groc daurat agrupades en corimbes de 5-7 cm de diàmetre. És de fàcil implantació i creixement ràpid.
Usos freqüents: Molt útil en jardineria de baix manteniment, en zones a ple sol i en rocalles. Densitat de plantació: 6-8 plantes/m2.
Jardinería: Planta de molt baix manteniment. Prefereix una fertilitat moderada del sòl, però és indiferent al pH. Prefereix sòls drenants i és aconsellable no regar-la excessivament. És relativament sensible a l´oïdi. Si es poda al final de la floració, es pot produir una altra florida.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Persistents.  Perennifòlies.  Aromátiques.  Rocalles.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto