Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

NOTÍCIES

ESCALA DE RESISTÈNCIA A LA SEQUERA FILIPPI-MILLS

Escala combinada


Proposem una escala combinada:

-escala de resistència fisiològica d’una planta a la sequera segons Olivier Filippi, els codis van de 1 a 6, de menys a més resistents.

-escala de resistència a la sequera en funció de l’avaluació estètica  segons Pat Mills, els codis van de A fins a C, essent A la més resistent,  i la lletra X quan la vegetación estival és ausent. S’evalua dins del marc de la resistència fisiològica de la planta a la sequera.

 

Plantes invasores

Política d'empresa


En els darrers anys ha augmentat la preocupació per la proliferació d'espècies al·lòctones invasores en el medi natural. Com a viver productor de planta ornamental, procurem seguir una conducta de bones pràctiques tant a l'hora d'escollir noves plantes com de gestionar-ne els residus generats a les nostres instal·lacions.

Plantas para jardines sin riego III. Gramíneas autóctonas de la Península Ibérica y Baleares.

Mònica Casanovas (bióloga) & Joan Parera (Ingeniero Técnico Agrícola) - info@carex.cat / Artículo publicado en Plantflor Nº 135.


Las gramíneas han adquirido un papel importante en los jardines. Con el tiempo se ha apreciado su valor ornamental y sus posibilidades paisajísticas. Pero la facilidad con la que dispersan sus semillas y colonizan espacios naturales hace que tengamos que ser cautos en su utilización. Más aún en un momento en que la problemática de las especies potencialmente invasoras está a debate.

1 / 6

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto