Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

Alcea pallida

Gènere: Alcea
Espècie: pallida
Família: Malvàcies
Distribució natural: Des de l'Àssia temperada (Turquia) a l'Europa Central (Àustria, Txèquia, Hungria), l'Europa de l'Est (Moldavia, Ucraïna) i sudest d'Europa (Albania, Bulgaria, Grècia, Rumania). Viu naturalitzada a itàlia.
Humitat: Mitjana
Insolació: Sol
Requeriments edàfics: Pot viure en sòls silícics i calcaris. Preferei els terrenys de sorrencs a sorrencs-argilosos, profunds, relativament humits i drenants. Te tendència cap als sòls rics en nutrients.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Rosa/Malva
Color B: Lila
Floració: Primavera Estiu
Porte: Planta herbàcia de porte erecte amb tiges floríferes verticals que arriben als 150 (200) cm d'altura.
Fulles: Perennes
Resistència al fred: Zona 3 (-40,0 a -34,5º C)
Característiques: Planta herbàcia perenne, de port erecte. Les tiges floríferes, les quals arriben fins als 150 (200) cm d'altura, es farceixen de flors grosses i vistoses de color malva a lila porpra. Floreix de (maig) juliol a setembre.
Usos freqüents: Molt apta per a jardineria en llocs d'hiverns molt freds.
Jardinería: Es pot cultivar tot l'any en jardins. Creix molt bé en sols rics, relativament humits i ben drenats, i sota insolació directa. Sota regs molt abundosos és susceptible de patir malaties fúngiques. Pot rebre també l'atac d'àfids.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Persistents.  Perennifòlies. 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto