Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

Buddleja x weyeriana

Gènere: Buddleja
Espècie: x weyeriana
Família: Buddleiàcies
Distribució natural: És un híbrid de Buddleja davidii var. magnifica x Buddleja globosa.
Humitat: Baixa o mitjana
Insolació: Sol o Mitja ombra
Requeriments edàfics: Viu bé en sòls àcids, bàsics i neutres. Tolera tot tipus de sòl, argiles, llims, sorres. Pot creixer en terrenys pobres i desestructurats per moviments de terres, vies ferroviàries, etc. Prefereix una certa humitat en el substrat, però requereix un bon drenatge.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Taronja
Color B: Groc
Floració: Estiu Tardor
Porte: rbust compacte de branques arquejades, de fins a 2,5 m d’alçada i 3 m d’amplada. Més robusta que les formes de Buddleja davidii.
Fulles: Caduques
Resistència al fred: Zona 5 (-28,8 a -23,4º C)
Característiques: Arbust vigorós i compacte de branques arquejades i fulles caduques de color verd fosc, oposades, lanceolades, agudes, dentades, de 10-25 cm de llarg. Entre juny i octubre forma raïms arrodonits de flors de color taronja i groc, molt fragants.
Usos freqüents: Molt apte per a formar bardisses, tanques i mitjanes denses. Molt interessant per la seva floració i fragància en els jardins durant l’estiu i tardor. Interessant també com a peu aïllat o en petits grups creant un accent en els jardins. Molt atractiva per a les papallones i altres insectes beneficosos. Viu bé en contenidors. Planta resistent als conills.
Jardinería: Planta molt soferta i resistent, de molt fàcil implantació i manteniment. Tolera molt bé la poda. És aconsellable una esporgada a principis de primavera per a promoure les seves floracions tan abundants. Si es retiren les flors marcides pot florir una segona vegada. És important disposar d’un bon drenatge. És preferible fer aports periòdics de reg. En general està lliure de plagues i malaties. Pot ser afectada per l’aranya vermella i àfids. Pot patir algún atac de virus.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Caducifòlies.  Aromátiques.  Medianas y setos.  Rocalles.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto