Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

Celtis biondii

Gènere: Celtis
Espècie: biondii
Família: Ulmàcies
Distribució natural: Originari de l'Àssia de l'Est (Centre i Sud del Japó). Viu des del nivell del mar fins a prop de 2000 s.n.m.
Humitat: Baixa o Mitjana
Insolació: Sol
Requeriments edàfics: Viu bé en sòls àcids, neutres o bàsics. La seva part subterrània es desenvolupa millor en terrenys de textura arenosa o franca. Tolera bé els substrats secs i els humits, però mai embassats.
PH: Sense tendència limitant
Floració: Primavera
Fulles: Caduques a la tardor fins primavera
Característiques: Arbre de fins 18 m d'alçada, de fulles caduques. Escorça de color gris. Les gemmes d'hivern són de color marró negrós, de 3-5 mm de llargària. Les fulles tenen peciol de 3-6 mm, pubescents quan són joves. Les fulles són àmplament ovades, ovades o el•líptico-ovades, de 2,5-8 x 2-4 cm, primes i coriàcies, glabrescents excepte nervis i axil•les, amb el marge serrat lleugerament en la zona apical. Nerviacions de les fulles força lineals, no dividides. Amb 1-3 inflorescències per axil•la de la fulla. Les drupes són de color groc a taronja roig, més o meys globoses, de 5-7 mm de diàmetre.
Usos freqüents: En alineaments, i en jardineria urbana en la major part de condicions habituals, si els escorcells disposen d'un bon drenatge. Útil en zones prop de la costa, i en zones a força altura.
Jardinería: És convenient disposar d'un bon drenatge del substrat, ja que no tolera els embassaments. És molt exigent quan a l'exposició al sol: únicament tolera la insolació directa.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Persistents.  Caducifòlies.  Arbòries. 

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto