Gènere
Espècie
NEC. HÍDRIQUES
ÈPOCA DE FLORACIÓ
Resistència al fred
NEC. INSOLACIÓ
Color Floració
TENDÈNCIA PH

Carex oshimensis 'Evergold'

Gènere: Carex
Espècie: oshimensis 'Evergold'
Família: Ciperàcies
Humitat: Baixa o Mitjana
Insolació: Sol o Mitja ombra
Requeriments edàfics: Viu bé en la majoria de substrats: margues, guixos, sorres, argiles. No presenta limitacions especials de pH. Prefereix els sòls fèrtils i ben drenats.
PH: Sense tendència limitant
Color A: Bru
Floració: Primavera
Porte: Mata de fins 0,5 m d'alçada i 0,5 m d'amplada en estat adult.
Fulles: Perennes, cintiformes, amb una franja groga central longitudinal.
Resistència al fred: Zona 6 (-23,3 a -17,8º C)
Característiques: Mata perenne de fins 0,3-0,5 cm d'alçada, de fulles cintiformes, de creixement relativament lent. La varietat 'Evergold' presenta a les fulles una franja groga central. La floració és de color bru, inconspícua.
Usos freqüents: Molt útil com a entapissant, i en rocalles o pendents rocoses, així com en bordures i parterres. També en jardins de baix manteniment. Es pot disposar sota l'ombra dels arbres.
Jardinería: : Requereix molt poc manteniment una vegada establerta. Si es disposa a ple sol és recomenable efectuar regs regularment durant l'estiu. A l'ombra només requereix regs ocasionals. A final d'hivern es poden tallar les fulles mortes. Generalment està lliure de malalties. Els àfids de vegades ataquen la base de les tiges.
Agrupacions:  Al·lòctones.  Persistents.  Perennifòlies.  Entapissants.  Rocalles.

Aquest espai web utiliza  cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí

Accepto